• banner
  • banner
  • banner
  • banner
  • banner
  • banner

Energieneutraal In Open

Iconisch in design én duurzaamheid

Met Open realiseren we een iconisch gebouw, niet alleen in architectuur en materialisering, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Naast dat het kantorengebouw in een prachtige groene omgeving ligt, is het ook nog een groen in energiezuinigheid. Een duurzaam energiesysteem zorgt er namelijk voor dat Open bijna net zoveel energie opwekt als dat het verbruikt. Open is volledig aangekleed met energieopwekkende én besparende maatregelen zoals zonnepanelen op het dak, isolerend- en zonwerend glas, warmte-koudeopslag in de grond en ledverlichting. Al deze voorzieningen leiden tot een zo laag mogelijke energievraag en verbruik van uw kantoor.


Open is
BREEAM


Uitstekende prestatie op 
duurzame energie

Open scoort hoog in de cijfers als het gaat om duurzaamheid van het gebouw zelf en voor de omgeving. Het pand heeft op basis van onze eisen aan de duurzaamheidsfactor een BREEAM keurmerk toegekend gekregen. Dit is voor ons één van de belangrijkste pilaren bij de realisatie van het kantorenpand geweest. Alle punten waarop het pand is gescoord hebben invloed op een gezondere en productievere werk- en leefomgeving. En dat is precies waar we met Open een bijdrage aan willen leveren.

Naast een groene gevel heeft Open groene daken op de verschillende lagen met een eigen unieke rol in de wateropvang en elektriciteitsopwekking. Wat Open extra bijzonder maakt, is de deels circulaire bouw en beheer. Zo worden bewust oude materialen hergebruikt om te zorgen voor minder afval. Ook het voedsel dat op de dakakkers wordt verbouwd, wordt als ingrediënten verwerkt in het restaurant.

Kortom: Open is milieuvriendelijk én fijn om in te werken.

Terug
https://open-kronenburg.nl/storage/files/02f0dd818bbe459d7199e8fcfb364dd5.png